Tot de Maan geboortekaartjes
Onze geboortekaartjes zijn met zorg samengesteld. We hebben gekeken naar een mooie kwaliteit van papier, prachtige kleuren en bijpassende afbeeldingen. Natuurlijk wil je eerst zelf het kaartje even vasthouden, voelen en de kleuren bekijken voordat je een bestelling plaatst. 

Proefkaartje
Daarom is het mogelijk om een kaartje aan te vragen. Heb je het aller leukste geboortekaartje gevonden? Bestel dan een proefdruk via de pagina van het geboortekaartje. Je krijgt dan het kaartje in een bijpassende envelop en sluitzegel via de post thuis gestuurd. Zo krijg je een goed idee van het papiersoort en de kleuren.

Digitale proefdruk
Nadat het kaartje binnen is gekomen en je bent nog steeds enthousiast, sturen we graag een digitale proefdruk. Dan kun je het kaartje zien met jullie eigen teksten, geboortedatum en naam. Dit voorbeeld sturen we via de mail en is geheel gratis en vrijblijvend. Na deze proefdruk kunnen er altijd nog aanpassingen in de tekst of zelfs kleuren gedaan worden. 

Ben je tevreden?
Wanneer het kaartje helemaal naar jullie zin is, kun je adressen gaan verzamelen. Nadat je doorgegeven hebt om hoeveel kaartjes het gaat, kan er een factuur opgemaakt worden en worden de enveloppen en accessoires alvast opgestuurd. Daarna wachten we in spanning af tot jullie wondertje zich meldt!

Geboren!
Het is eindelijk zover, jullie kleintje is geboren! Je kunt dit gemakkelijk per mail of telefonisch doorgeven.
Je krijgt dan altijd nog een laatste proefdruk via de mail en na akoord worden de kaartjes worden gedrukt.
De levertijd staat aangegeven op de pagina van het geboortekaartje.  

Prijsinformatie
De prijzen van onze kaartjes staan aangegeven op de pagina van het geboortekaartje. De prijzen zijn namelijk afhankelijk van het aantal kaartjes wat besteld wordt. De prijs inclusief enveloppen (ongeacht de kleur), eventuele labels of andere accessoires en de verzendkosten. Sluitzegels kunnen apart bij besteld worden.

Vragen?
Bij vragen kun je altijd contact opnemen. 

 

 

 


 

               

© 2017 - 2022 Tot de Maan geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel